top of page

Dimitri van Meyns Fotografie voelt aan hoe jullie samen zijn en zet dit graag om in beelden.

Een andere prioriteit van hem is mensen geruststellen. Niet iedereen is het gewend om voor een camera te staan. Zijn missie is daarom om de barrière van de camera weg te werken. Zo maakt hij steeds die spontane huwelijksfoto's.

Een andere strategie die hij gebruikt bij zijn foto's is onzichtbaarheid. Hij gaat niet constant bij je staan om te vertellen wat je moet doen. Het is en blijft jullie dag.

 

Zijn taak is om te observeren en vast te leggen. Zo kunnen jullie nadien terugkijken naar jullie eigen dag. Niet eentje die hij voor jullie maakte.

Is jullie datum nog vrij?

Bedankt! We sturen je binnenkort een antwoord!

A Day in the Life of a Wedding Photographer

Award winning huwelijksfotograaf

Mijn prijzen starten vanaf 800 euro voor 5 - 6 uur

Ieder huwelijk is uniek! Net zoals jij. Daarom zijn onderstaande pakketten de start van een prijs op maat.

Omdat ik voor jullie een volledig verhaal wil vertellen zit in elk pakket het volgende inbegrepen:

  • Alle prijzen zijn incl. BTW (6%)

  • Verplaatsingskosten inbegrepen in West-Vlaanderen.

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Verschillende mails met tips & tricks om jullie te helpen zo goed mogelijk voor te bereiden

  • Een persoonlijke online galerij

  • Preview in de week na jullie huwelijk

  • Ongeveer 50 foto's per uur

  • Bijkomende uren aan 100 euro/u

  • Inclusief professioneel album van 20x20 (10 pagina's)

Hoe verloopt alles?

1

Kennismakingsgesprek

Nadat jullie contact hebben opgenomen en de datum is nog vrij. Plan ik een kennismakingsgesprek in. Ik hou van persoonlijk contact, een eerste indruk is belangrijk. Tenslotte ben ik een hele dag aanwezig op jullie dag!

Tijdens dit gesprek beantwoord ik al jullie vragen, kunnen jullie albums bekijken. We overlopen jullie dagplanning en ik help waar nodig om jullie dag zo efficiënt mogelijk in te vullen.

Daarna maak ik een offertje op met het aantal uur dat jullie mij erbij willen hebben op jullie dag. En bereken ik de prijs.

2

Huwelijksdag

Een 2 tal weken voor jullie huwelijk neem ik nog even contact met jullie op en overloop ik nog eens de planning die we hebben opgemaakt tijdens de kennismakingsgesprek, als er dingen veranderd zijn kan je dit nog doorgeven.

Op jullie huwelijksdag ben ik stipt aanwezig op jullie dag zoals afgesproken, vanaf dan is het genieten! Geen zenuwen, geen zorgen en mooi lachen naar de fotograaf! :)

3

Aflevering

Na jullie huwelijk, nestel ik me gezellig achter de pc en bewerk ik zorgvuldig jullie foto's, ik zet ze om in mijn stijl, zet ze even recht, snij ze wat bij waar nodig, ieder foto wordt bekeken.

Er kruipt wel wat tijd in, dus reken wel op een aantal weken in het hoogseizoen, ik werk reportage per reportage af.

Na alles bewerkt te hebben, krijgen jullie al de foto's die de selectie doorstaan hebben, in hoge resolutie en zonder logo. Jullie ontvangen deze op een usb stick. Jullie krijgen ook nog een album van 20x20 (10 pagina's) met foto's dat ik selecteer.

(enkel bij huwelijken in Belgie)

bottom of page